13.08.2009 г., 21:25 ч.

Две... 

  Поезия
509 0 6

Две ръце.

Две протегнати длани.

Две очи...

Просълзени.

Опнати минути –

миг отстояние.

Тягостно мълчание.

И куп суета.

Около...

дълго очакване.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??