Aug 13, 2009, 9:25 PM

Две... 

  Poetry
508 0 6

Две ръце.

Две протегнати длани.

Две очи...

Просълзени.

Опнати минути –

миг отстояние.

Тягостно мълчание.

И куп суета.

Около...

дълго очакване.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??