16.06.2011 г., 13:21 ч.

Две думи 

  Поезия » Любовна
1258 0 17

  

 Две думи

 

 

Две думи ти прошепвам. Приеми ги.
Частици са от моето сърце.
Родени преди хиляди години,
сега звучат единствено за теб.

Две думи - толкова обикновени:
"Обичам те". Обичай ме и ти.
Във тези дни, безмилостно студени,
Любов да топли нашите души.

 

                                                                                                                                                                      

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??