21.03.2009 г., 23:54 ч.

Две думи 

  Поезия
469 0 2

Две думи

 

 

 

Искам приказка да ти разкажа,
но гласа си изгубих.
Вече не говоря,
мълча си, само слушам.
Красотата да погледам…
но очи нямам.
Изплаках ги…
Но имам всичко,
което ми е нужно.
Мога да чувствам!
Две думи само…
ОБИЧАМ ТЕ
Усети ли ги
както усещам ги аз?

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??