21 мар. 2009 г., 23:54

Две думи 

  Поэзия
470 0 2

Две думи

 

 

 

Искам приказка да ти разкажа,
но гласа си изгубих.
Вече не говоря,
мълча си, само слушам.
Красотата да погледам…
но очи нямам.
Изплаках ги…
Но имам всичко,
което ми е нужно.
Мога да чувствам!
Две думи само…
ОБИЧАМ ТЕ
Усети ли ги
както усещам ги аз?

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??