6.08.2017 г., 9:26 ч.

Две думички 

  Поезия » Любовна
646 0 1

Защо животът е такъв,

а може би това е блъф,

отдаваш някому Сърце,

а Той подритва го с нозе...

 

Навсякъде ли по света

за тебе има самота,

нима е трудно да дочакаш,

две думички са те...Обичам Те...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??