19.05.2010 г., 18:48 ч.

Две души 

  Поезия » Любовна
593 0 0

Нощ, тишина, самота,

спомен, надежда, мечта.

Яростен, буен метеж -

силен любовен копнеж.

Страстни любовни целувки,

топли младежки милувки -

две съдби споделени.

Две сърца разделени -

мъка, безкрайна тъга.

Болката - тук и сега.

Секунди, минути и дни -

те - разделени, сами.

Среща и радост безкрайна -

любовта силна и трайна.

Огън, жарава и цялост -

две деца в своята младост.

 

© Мариета Дечевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??