2.10.2019 г., 7:51 ч.

Две души 

  Поезия » Любовна
632 4 3

Разминават се душите във времето.

Няма кой да ги спре за „Здравей”.

А ръцете им-винаги вплетени-

се докосват незнайно къде..

Те-душите-не  искат утеха.

Искат много любов или страст!

Искат още със първите трепети

в огън тих и с копнеж да горят!

Нека срещнем душите-те търсят се!

Чакат,молят се, викат „Ела”…

Неразбрани от никого никога

две души ще се слеят в една.

Две души носят своето минало

Скръбно,тежко,но знаят сега…

Всичко  тука e вече преминало.

Нежна ласка…догаря свещта!

Не оставяй душата ми повече

Да се скита сама и без теб!

Търсих думи да кажа „Обичам те!”

И животът изглежда по-лек….

© Аlter Ego Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??