15.01.2020 г., 11:15 ч.

Две хубави очи 

  Поезия » Любовна
1166 0 1

                                                               Две хубави очи

 

Две хубави очи,очите на жена,

не иска и не обещава нищо тя!

Красива дама с усмивка чаровна,

тялото и стройно,една красота!

 

Две хубави очи ме гледат така,

красиви,скрили се зад очила.

-Красив поет си и какво от това?

-Една гола любов,не е моята мечта!

 

Две хубави очи през ме гледат сега,

сякаш мен ме няма,една голяма тъга!

-Вземи си стиховете и си веднага иди!

-На друга ги чети,просто си ти върви!

 

Две хубави очи,в тях не виждам любовта,

и в сърцето мое появи се голяма тъга!

Днес красотата струва много скъпо тя,

не духовната,само външната има цена!

 

Две хубави очи ме гледат тъжно те сега,

от луксозна кола ми маха тя с своята ръка!

Сбогом моя голяма илюзия,моя мечта,

ти не си моята,разбрах,благодаря ти за това!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??