5.12.2012 г., 10:49 ч.

Две капки дъжд, две сълзи 

  Поезия » Любовна
574 0 0

Две капки дъжд, две сълзи,

гледаш ме с поглед натъжен.

Две капки дъжд, две сълзи,

не си отивай, стой до мен.

Две капки дъжд, две сълзи

в очите блестят.

Две капки дъжд, две сълзи

като бисери искрят.

Две капки дъжд, две сълзи
като въглен парят.
Две капки дъжд, две сълзи
сърцето ми изгарят!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??