21.07.2007 г., 21:02 ч.

Две очи 

  Поезия
657 0 3
Две очи за тебе плачат,
две очи за теб тъжат,
че снощи ти ги нарани,
че тайно ти сърцето им плени.
Очите тъжат, сълзите капят,
сълзи капят - за тебе плача.
Плача без глас, плача сама,
сама в мрака, сама в самотата.
Сама съм без тебе, без тебе, любими.
Денят е дълъг, нощта е безкрайна,
щом тебе те няма, няма до мене.
                                                 20.07.2007г.

© Илияна Мечкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??