Jul 21, 2007, 9:02 PM

Две очи 

  Poetry
658 0 3
Две очи за тебе плачат,
две очи за теб тъжат,
че снощи ти ги нарани,
че тайно ти сърцето им плени.
Очите тъжат, сълзите капят,
сълзи капят - за тебе плача.
Плача без глас, плача сама,
сама в мрака, сама в самотата.
Сама съм без тебе, без тебе, любими.
Денят е дълъг, нощта е безкрайна,
щом тебе те няма, няма до мене.
                                                 20.07.2007г.

© Илияна Мечкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??