13.04.2007 г., 13:37 ч.

ДВЕ ОЧИ В МРАКА 

  Поезия
647 0 2
ДВЕ ОЧИ В МРАКА

Отново е нощ
и в мрака на моята стая
пак виждам тези очи…
Но странно – те са различни сега!
Изчезнал е пламъкът,
който носеше радост
и сгряваше всичко в мен.
Няма ги и двете планети,
където се гмурках на воля
в морета от нежни цветя.
Вместо тях сега се оглеждам
в два ледени блока –
безмълвни, далечни.
Разбирам!…
Някой друг е откраднал
онези красиви очи
и за друг ще станат реалност
моите сладки мечти.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??