18.12.2009 г., 16:39 ч.

Две птици 

  Поезия » Любовна
559 0 1

Две птици

 

Ти търсиш път,

а аз - посока,

ти искаш топла обич,

аз искам двете ти ръце

да ме прегърнат....

две птици

самотно в парка пърхат,

аз и ти - това сме....

свободата ни окриля.

Аз литвам,

ти - след мене,

летим над язовира,

ти ме водиш,

аз те следвам,

един живот ни стига само,

света отгоре да поглеждаме.

Това им трябва на свободните....

(птиците не могат да се прегръщат,

а свират глави една о друга).

 

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??