Ти си играеш с хората,
караш ги да оглупяват,
сестра ти затворена е зад оградата,
жадува само да избяга.
Криеш я дълбоко,
другите да не видят.
Хората ще погледнат от високо,
те ще я открият.
Ти определяш на хората пътя,
но тя за ръка ги хваща.
Любовта - неизчерпаема е,
а съдбата живее до края на света.
© Михаела Виденова Всички права запазени