9.04.2008 г., 7:58 ч.

Две сини очи 

  Поезия » Любовна
768 0 1
И тази нощ погледнах към небето,
за да видя дали ме следят твоите очи.
Ала когато погледнах към звездите,
сякаш ми казаха, че твоите сини очи
са в сърцето ми!


Две сини очи ме следят тайно,
за да разберат какво има в моето сърце!
Две сини очи ме карат да не мога
да ги забравя някога и да не мога без тях!

Две сини очи! Красиви и честни са те,
ала искат добър да съм с тях,
за да не ги карам да плачат,
за да могат да ме обичат!

Твоите сини очи ме карат
да моля вечно да са мои!
Твоите сини очи ме карат
никога да не мога без тях!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??