Говори се от уста на уста,
че има в България две ангелски сърца.
Който ги срещне, забравя що е болка и тъга.
А усмихнат ли се, грейва всяка човешка душа.
И ето времето дойде да ви представя сега.
Двете братчета.
Двете сладки близначета.
Това са те: Тимата и Гената!
Поотделно всеки е велик.
Поотделно всеки изживява своя миг.
Но аз им пожелавам от сърце.
Да продължават все така по пътя към върха.
И да покажат на света,
че има българи на таз Земя!
© Надя Донкова Всички права запазени