12 окт. 2010 г., 11:51

Две Сърца 

  Поэзия
626 0 0

Говори се от уста на уста,

че има в България две ангелски сърца.

Който ги срещне, забравя що е болка и тъга.

А усмихнат ли се, грейва всяка човешка душа.

И ето времето дойде да ви представя сега.

Двете братчета.

Двете сладки близначета.

Това са те: Тимата и Гената!

Поотделно всеки е велик.

Поотделно всеки изживява своя миг.

Но аз им пожелавам от сърце.

Да продължават все така по пътя към върха.

И да покажат на света,

че има българи на таз Земя!

© Надя Донкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??