24.02.2007 г., 9:12 ч.

ДВЕ СЪРЦА В ЕДНО 

  Поезия
2366 1 11

ДВЕ СЪРЦА В ЕДНО

/Този стих го посвещавам на мъжа който съм обичала и продължавам да обичам най-истински от цялото си сърце и душа/


Една любов, с нищо несравнима,
по своя род, за нас неповторима.
Два свята в едно се сляха
и две сърца в едно затуптяха.


Ти с твоите смарагдови очи ме заплени,
с интелекта си ме впечатли
и завинаги в моето сърце се настани.
И стихията бурна в мен овладя,
направи ме покорна и вярна твоя жена!!!


С приятелство започна всичко между нас,
а после се разрастна в бурна страст.
С тебе много преживяхме и до тук оцеляхме,
защото един на друг държахме .


Трудните моменти ни сполотиха ,
а хубавите мигове ни веселиха.
С тебе няма скука ни ден, ни нощ...
И макар да не сме живели в разкош.


Ние - мисля - притежаваме най-голямото богатсво.
До нас растат нашите две момченца
и пълнят къщата ни с радост и топлина.
Има ли от това по-хубаво нещо на света.


И светъл ще е спомен винаги  пред нас
за деня прекрасен, в които ние с теб
се врекохме един на друг на глас .
Пред нашите роднини и приятели


И пръстени златни разменихме.
От чашите с шампанско ние отпихме,
дълъг семеен живот си пожелахме и си обещахме,
че  нищо не ще ни раздели и заедно ще бъдем
и в богатство, и в бедност дори.


И всяка година към този ден се връщаме,
и с радост го празнуваме...
От чашите с вино отпиваме с наслада
и няма от това за нас по-голяма награда.


Че с теб сме по-влюбени от всякога
и вместо с времето да си омръзваме,
все повече един към друг се привързваме.
И целите си ние постигаме с лекота,
и сякаш всичко става като на шега.


В очите наши грее пламъка на любовта,
в сърцата наши се подклажда тя.
Взаимност и доверие цари при нас.
И нека този пламък не угасва до сетния ни час!!!


 Обичам те Тоше!!!
 Честита годишнина от сватбата!!!

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??