23.12.2005 г., 14:59 ч.

"ДВЕ ТЕЛА" 

  Поезия
1101 0 0
Ти и аз-две горещи,мокри тела.
Ти и аз и двамата влюбени-две влюбени сърца.
Плъзваш устни по мойто тяло-надвесен тук над мен.
Желаеш ме,виждам как изцяло ме гледаш запленен.
Какво толкова намираш в мен?
Не съм красива,ни богата,освен че съм влюбена в теб.
В теб,в младото ти тяло,в нежните ти милващи ръце.
Притискам се до теб с една надежда само-
да си тук и в утрешния ден!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??