31.07.2007 г., 23:50 ч.

Две тела 

  Поезия
529 0 2
Две тела, родени от тълпата,
отхвърлени търкалят се в прахта.
Те просто молеха за свободата
да изградят живот по свои правила.
Те можеха да чувстват и долавят
 лъжи  зад безжизнени лица 
и затува намрази ги тълпата -
отрече се от своите деца.
Две тела, две сърца, две души в прахта...
Две сърца, способни да обичат,
превърнати в студени бучки лед.
Намразиха, преди да се усмихнат,
получиха отрова вместо мед.
Тълпата знаеше, че те ще се обичат 
и всички чувства в тях унищожи.
Опита се да ги превърне в камък,
 да ги възпита в подлост и лъжи .

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, Ани! Успех в писането!
  • Въпроса е: Успя ли? Правилата на играта са такива, по силния оцелява
Предложения
: ??:??