5.04.2009 г., 0:29 ч.

Две в едно 

  Поезия » Пародии
543 0 0

 

                                       Рон-бонбон

 

                                Вчера във един салон 
                                черпиха ме със бонбон. 
                                С вкус на мента и лимон, 
                                що напомни ми за Рон. 

                                 Нямам вече младост за бонбон, 
                                 после кръвна захар, диабет, тромбон? 
                                 Ама кат е толкоз сладък, шарен и с фасон, 
                                 как да устоя усмивката на Рон!

 

 

 

         Купонът на един галфон

 

 

Снощи във един салон
спретнахме си ний купон.
Вино, танци-манци, Шатовалон,
сутринта главата цепи се като балон.

Снимки разни, сякаш сме на първия балкон,
бели зъби, песни, викове кат с мегафон.
Днес изпращам аз лика си пак на Рон,
млада, хубава, без грамче силикон.

Но каква е тази побърквация,
всичко туй римувам го със Рон.
Заприличал съм (каква излагация),
от белобрада чичка на един голям галфон. 

 

 

 

 

© Любомир Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??