16.04.2013 г., 8:03 ч.

Двеста калории" Желая те" 

  Поезия » Друга
579 0 4
 
 
Наивно е да вярвам, че ще мога,
да те изхвърля като дрипа
от съзнанието си.
Прилича на колело – 
като онези, в залите,
въртиш, потиш се... 
Никъде на стигаш.
И нямам мускулеста мисъл -
да тропне
да каже – „Стига!
Вече си на минус
двеста калории „Желая те”.
Утре пак – до пълното изгаряне.”
Нямам.
Въртиш... и никъде не стигаш.
Смешно е.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??