24.06.2009 г., 11:18 ч.

Двете изненади 

  Поезия
453 0 1

Помощта на непознат човек

ме разплаква от удоволствие

с незабравима свобода,

вълшебство и спасение.

Обърнатият гръб на познат човек

ме шокира от предателство

с неочаквана тъжна

изненада и огорчение.

От първата изненада

прегръщам добротата.

От втората изненада

очаквам мечтата.

 

 

                                                                                                      Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??