Помощта на непознат човек
ме разплаква от удоволствие
с незабравима свобода,
вълшебство и спасение.
Обърнатият гръб на познат човек
ме шокира от предателство
с неочаквана тъжна
изненада и огорчение.
От първата изненада
прегръщам добротата.
От втората изненада
очаквам мечтата.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены