Бягай, лягай
с някой друг
и не вярвай,
че съм тук,
че те чакам
пети ден.
Ще прецакам
всичко в мен
Пиши, звъни
на всеки втори.
Разкажи
какво ми стори.
Двойно с лед
наливам, пия,
та по теб
да се пропия.
Сто текили,
триста дози
и те бодливи
като рози.
Сметка скъпа
пак във бара.
Кучка тъпа
ме накара
едри пачки
да платя
за глупачки
във съня
и долу да лазя
без пари
и да мразя
мен дори.
© Krischo Всички права запазени