21.07.2007 г., 13:30 ч.

Двуличие 

  Поезия
678 1 0
 

Двуличие


За тебе давах аз душата си,

сърцето ми на клада да гори,

сакат да бъда, ти да си щастлива,

а днес разбрах, че роб за тебе

бил съм само.


Аз чудех се защо страниш от

мене, когато виках те, не идваше

при мен, нали аз бях твой най-добър

приятел и първи в сърцето

съм бил.


Прогледнах, видях аз твоята

душа, грозна и побъркана жена,

видях каква си ти пред мен и

пред света, двулична с фалшива

доброта.


И вече аз за теб и 5 пари не давам,

не мога вече поглед да ти хвърля,

само защото жалка си, това разбрах

аз днес, сега говориш с хората,

обиждани от теб.

© Иван Русланов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??