24.11.2007 г., 21:20 ч.

Двусмислено... 

  Поезия » Любовна
910 0 2

Двусмислено...


 

Нощта пропита е със страхове.

Двусмислието почва да личи,

но и без друго ми отива.

И някак си двусмислено... Обичам те...


 

Прииска ми се да ти дам света си

или да взема всичко твое.

Да ти простя след всяко отмъщение.

Двусмислено да бъда твоя.


 

В горчивината на деня

усмивката ти ми е сладка.

Миг ли? – стори ми се дълъг,

а вечността пък беше някак кратка.


 

Двусмислено си помечтах да съм онази,

която с нежност те разплаква

и си тръгва после.

Или може би завинаги остава.


 

Събуждам в тебе всяко закърняло чувство.

По-студено и от огъня приспивам те.

И някак си без всичките двусмислия,

а може би съвсем безсмислено... Обичам те...

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??