Дядо Коледа е стар,
често трябва му другар,
а Снежанка вечно тича,
тя дечицата обича
и на всеки носи дар,
мъкне тежкия товар.
Тъй на стареца помага
всичко върши, бързо бяга,
а накрая до елхата
най-щастливи са децата.
П.П. Представям ви най-малката поетеса в сайта, която е на 4г. Първите четири реда са нейни, а нататък мама довърши. Моля ви, бъдете милостиви. :)
© Анна Станоева Всички права запазени