Jan 21, 2009, 6:07 PM

Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
3176 0 13
 

 

Дядо Коледа е стар,

често трябва му другар,

а Снежанка вечно тича,

тя дечицата обича

и на всеки носи дар,

мъкне тежкия товар.

Тъй на стареца помага

всичко върши, бързо бяга,

а накрая до елхата

най-щастливи са децата.

 

П.П. Представям ви най-малката поетеса в сайта, която е на 4г. Първите четири реда са нейни, а нататък мама довърши. Моля ви, бъдете милостиви. :)

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??