17.01.2011 г., 20:34 ч.

Дядо Коледа - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия
576 0 1

ДЯДО  КОЛЕДА

Прекрасна зима е навън,

като вълшебен сън.

И в зимната вихрушка

душата ми се люшка.

Седим пред топлата камина,

дали пък Дядо Коледа не мина?

В чувала бързо бръкнах аз,

намерих си едно писмо,

а  в него златното ключе.

Сърцето твое то отключи

и любовта ни тъй се случи...

А зимната вихрушка душите

 и на нашите деца ще люшка,

когато някога и те

открият златното ключе...

 

 

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много романтично и оптимистично звучи,
    всеки би си пожелал да намери
    "златното ключе" и да отключи
    вратата на щастливото сбъдване!
    Поздрави за прекрасната поетеса!
    БЪДИ ЩАСТЛИВА!
Предложения
: ??:??