ДЯДО КОЛЕДА
Прекрасна зима е навън,
като вълшебен сън.
И в зимната вихрушка
душата ми се люшка.
Седим пред топлата камина,
дали пък Дядо Коледа не мина?
В чувала бързо бръкнах аз,
намерих си едно писмо,
а в него златното ключе.
Сърцето твое то отключи
и любовта ни тъй се случи...
А зимната вихрушка душите
и на нашите деца ще люшка,
когато някога и те
открият златното ключе...
© Снежана Терзиева Все права защищены
всеки би си пожелал да намери
"златното ключе" и да отключи
вратата на щастливото сбъдване!
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ ЩАСТЛИВА!