16.11.2011 г., 14:31 ч.

Дявол в тяло на жена 

  Поезия » Друга
585 0 0

Може би съм грешна,

може би добра.

Може би съм ангел

с дяволски рога.

 

Може би съм фея,

може би пък не.

А може би съм ангел

с демонско сърце.

 

Може би съм птичка

или пък орел.

Може би съм дявол

в момичешко телце.

 

Дали съм грешна,

дали добра?

Каква съм всъщност,

така и не разбра...

 

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??