10.01.2024 г., 14:55 ч.

Дяволе не успя 

  Поезия
174 2 0

Този път и за кой ли път

силен съм и продължавам

и вярвам и успявам

и да кажа, смея, и да умра

след това ще продължа

 

Не успя и няма да успееш

защо ви е страх да говорите

дълбоко в себе си да ви води

на скъсаният синджир на котвата

отгоре за нея  вързани да висите... на къде ли!?

 

Дяволе, един си във всеки нас, но освен теб има Друг

смело сърце на Мел Гибсън

но ти бледнееш пред ....

 и пред мен

 

Какво ли знаете... хм дори и Аз не знам..

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??