10 янв. 2024 г., 14:55

Дяволе не успя 

  Поэзия
224 2 0

Този път и за кой ли път

силен съм и продължавам

и вярвам и успявам

и да кажа, смея, и да умра

след това ще продължа

 

Не успя и няма да успееш

защо ви е страх да говорите

дълбоко в себе си да ви води

на скъсаният синджир на котвата

отгоре за нея  вързани да висите... на къде ли!?

 

Дяволе, един си във всеки нас, но освен теб има Друг

смело сърце на Мел Гибсън

но ти бледнееш пред ....

 и пред мен

 

Какво ли знаете... хм дори и Аз не знам..

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??