4.02.2008 г., 19:03 ч.

Дяволска страст 

  Поезия » Друга
674 0 5
Желание силно,
необуздана страст,
напира греховно, извира,
бурно прелива
в завладяващо чувство,
душата раздира,
както вик тишината,
сърцето в миг спира
и лудост облива ума, сетивата,
и в бездна пропадам
сякаш нямаща край,
желание дяволско,
а всъщност е рай.


С.И.
04.02.2008

© dimitroff Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??