21.02.2023 г., 21:06 ч.

●Дяволски мотив ● 

  Поезия » Любовна
253 1 2

 

За тебе вече не се боря.

Отдавна по амбициите съм човек.

Да съм с теб , защото си самотен.

Е, неприемливо ! Не мога да

приема този дяволски мотив.

 

Е добре , че навреме осъзнах.

И тръгнах си по -рано,

преди да си ме наранил.

Не плача вече! Сълзите си,

затворих в стъкленица.

Никой не иска счупения диамант !

 

Не съм антидепресант. Не съм

и хапчето за самота.

Което винаги да ти е под ръка.

Навярно грешно ,отново съм

разбрана.

Но, вече ми е трудно и да

обясня.

 

Стотици вече са ми лъгали

очите.

И страда ми душата -

под ударите на неправдата,

клеветите и лъжите.

 

Дяволски мотив , бе тебе да

обичам.

Мислех , че си по- различен ...

Сега си ми просто АНТИПАТИЧЕН !

 

Красимира Колева /Bellissima

 

05/04 /2020г.

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??