7.11.2012 г., 22:29 ч.  

След дъжд и страдание 

  Поезия » Любовна
725 0 0

Сред сияние от лунни лъчи

омаяха ме твоите очи.

Бяла роза виждам аз

в тоз скъп светъл час.

 

След дъжд и страдание,

пленен от твоето очарование,

аз казвам ти:"Ела при мен,

да бъде щастие и светъл ден!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??