17.04.2012 г., 22:18 ч.

Дъга 

  Поезия » Пейзажна
333 0 0

Дъга

 

Вълшебна дъга ме огрява,

духовен простор ми дарява,

небосклона озарява,

с щастие ме дарява,

тя е пътепис на красотата

мост между небето и земната реалност - позната,

Бог слиза при нас чрез нея,

аз своя вътрешен мир напълно ще овладея,

нещо приказно ще си пожелая,

на воля ще си помечтая! 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??