25.07.2020 г., 15:05 ч.

Дъга над пустинята 

  Поезия » Философска
701 0 0

Ще примижат

далечните полета

до оазисите под дъгите.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??