8.06.2006 г., 21:24 ч.

Дъхът си стаи.. 

  Поезия
711 0 1

Имаш нещо, а после то си отива,
искаш го силно обратно при теб,
усещаш как сърцето ти бързо забива,
а усмивката ти замръзва - превръща се в лед.

Болката бавно, малко по малко убива,
но никой не може да те разбере.
Духът ти бавно унива,
чувстваш се бездомен и няма кой да те прибере.

Дори самотата не иска при теб да стои,
а тишината изтръгва и последната капка надежда...
Какво да направиш ли - дъхът си стаи
и слушай какво сърцето ти нарежда!!!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??