21.08.2005 г., 22:53 ч.

Дъжд 

  Поезия
892 0 1
Мълчи телефонът.
Сама съм в нощта.
И мечтая бездомна
да скитам в дъжда.

Като капка дъждовна
бих желала сега
кротко и безусловно
по тебе да се стека.

И ще трепне щастлива-
чиста,детска сълза.
Тъжно и завистливо
наблюдавам дъжда.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??