Aug 21, 2005, 10:53 PM

Дъжд 

  Poetry
893 0 1
Мълчи телефонът.
Сама съм в нощта.
И мечтая бездомна
да скитам в дъжда.

Като капка дъждовна
бих желала сега
кротко и безусловно
по тебе да се стека.

И ще трепне щастлива-
чиста,детска сълза.
Тъжно и завистливо
наблюдавам дъжда.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??