22.12.2010 г., 14:54 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
515 0 4

 

                                          ***

 

                             ... валя ме дъжд

                                топъл дъжд

                                в душата

                                плисна

                                изведнъж

                                газя ръж

                                поле

                                надлъж

                                като

                                усещане

                                за мъж...

                                                   22.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??