24.04.2006 г., 19:39 ч.

ДЪЖД 

  Поезия
661 0 2

Бог ли ни наказва с това? Дъждове и само дъждове...
Вече забравих допира до сухата земя.
Какво сме съгрешили?
Твърде много ли станаха убийствата, кражбите, смъртта?
Твърде бързо човешкият род ще потъне и загине -
заради свойте постъпки и дела!
Моля се дъжда да престане...
Слънце да изгрее и за нас...
Моля се...
А дъжда продължава да сее смърт и печал!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мхм... сами сме си виновни за всичко което ще ни сполети. Добър стих, Ванина! 6/6
  • Ванина, колко истина има в твоите думи. Поздрав за стиха!!!
Предложения
: ??:??