31.07.2012 г., 12:13 ч.

Дъжд любовен 

  Поезия » Любовна
586 0 0

Дъжд любовен в мен вали
и душата ми разхлажда,
че страст гореща я изпепелява.
А тръпка любовна така ме влудява,
че за миг очи затварям
и мислено при тебе се озовавам.
Сърцето ми лудо заиграва
и към твоето ръце протяга.

Сама съм аз сега,
не си до мен в този момент,
а луда страст отвътре ме изгаря.
Къде си?  Ела.
На ръце ме вземи
и към любовното ложе ме понеси.
С дъжд от целувки ме обсипи,
с ръце нежно ме погали,
с усмивката си ме стопли.
Ела и огъня любовен разпали.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??