7.01.2008 г., 21:47 ч.

Дъжд от сълзи 

  Поезия
577 0 1

Ти знаеш ли, че аз не спя в нощта

и ми тежи дори и във съня.

И всеки миг усещам, че вали,

а този дъжд са моите сълзи.

Не може никой в този ден

да бъде по-добър за мен,

от този дъжд, удавил моите мечти..

Със всяка капчица една

отнема част от болката

да мога късно през нощта

да заспя...

Отиде си! Небето синьо бе,

а болката смрачи го в този ден.

И заваля от моите сълзи,

за да смири в нощта очите ми.

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • стихът е прекрасен,много ми хареса!!
    поздравления
Предложения
: ??:??