Ти знаеш ли, че аз не спя в нощта
и ми тежи дори и във съня.
И всеки миг усещам, че вали,
а този дъжд са моите сълзи.
Не може никой в този ден
да бъде по-добър за мен,
от този дъжд, удавил моите мечти..
Със всяка капчица една
отнема част от болката
да мога късно през нощта
да заспя...
Отиде си! Небето синьо бе,
а болката смрачи го в този ден.
И заваля от моите сълзи,
за да смири в нощта очите ми.
© Гергана Георгиева All rights reserved.
поздравления