5.11.2012 г., 14:55 ч.

Дъжд, слънце, любов и луна 

  Поезия » Друга
578 0 1

Дъжд заваля.

Пробуди зората.

Семето в дълбок сън заспа.

 

Слънце изгря.

Усмивката му стопли земята.

Птичето отново запя.

 

Любовта се разля.

Разцъфтяха цветята.

Попиха благодатните капки роса.

 

Ти се завърна

в тази нощ непрогледна,

за да стоплиш една гола луна.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??