14.06.2017 г., 22:58 ч.

Дъждовен ден 

  Поезия
549 0 0

Случаен ден, но толкова различен.

Студен, дъждовен, хубав ден.

Вървиш сред хора безразлични, вървиш

и сякаш си смутен.

Не можеш да достигнеш сетивата.

Разпънати на кръст в дъждовен ден.

И капките остават по росата, тъй

както чувстваш се в дъждовен ден.

© Ася Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??